Ubat Kuat Lelaki | Ubat Tahan Lama | Minyak Lintah | Vimax Malaysia

Menjual Pelbagai Produk Ubat Kuat Lelaki | Ubat Tahan Lama | Minyak Lintah | Vimax Malaysia dan Macam Macam Lagi

PL SuperGel Malaysia | PL SuperSpray | PL Supergel Plus Stokis | PL SuperSpray Original PL SuperGel Malaysia | PL SuperSpray | PL Supergel Plus Stokis | PL SuperSpray Original
5
  PL SuperGel Malaysia | PL SuperGel Plus Spray | PL Supergel Stokis | PL Super Gel Original Adakah anda cepat tewas? Adakah anda... PL SuperGel Malaysia | PL SuperSpray | PL Supergel Plus Stokis | PL SuperSpray Original

PL SuperGel

 

PL SuperGel Malaysia | PL SuperGel Plus Spray | PL Supergel Stokis | PL Super Gel Original

Adakah anda cepat tewas?
Adakah anda mengalami masalah ‘cepat pancut’?
Bimbang Isteri tidak puas dan seterusnya memberi kesan terhadap mahligai yang dibina bersama?
 
Jangan risau, kami menawarkan PL SUPERGEL bagi membantu menyelesaikan masalah dihadapi! Insya Allah
 
Anda tidak diketawakan lagi..Isteri pasti sukakan suaminya tahan lama !!
 
Kami menerima permintaan yang tinggi bagi PL SUPERGEL termasuk pembelian berulang (repeat buy) dari pengguna-pengguna yang berpuashati dengan produk ini !
 
PL SuperGel menawarkan satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pramatang/Ejakulasi Awal (premature ejaculation) – TANPA PIL KAPSUL, TANPA SEBARANG ALAT YANG MENYAKITKAN, TANPA SUNTIKAN – Hanya Dengan SAPUAN LUARAN Gel – 100% herba Asli – Tanpa ubatan kimia. Ianya mendatangkan hasil segera sebagaimana fungsinya dalam membantu mengatasi masalah cepat pancut!
 
Kesan daripada penggunaan PL SUPERGEL yang betul mengikut saranan yang diberikan:
 
✔Tahan Lebih Lama Sehingga 3-8 Jam
✔Menikmati Sepenuhnya Kelazatan Seks
✔Anda Bebas Menusuk Masuk Ke Dalam Faraj Dari Pelbagai Arah Mengikut Kesukaan Tanpa Perlu Tertahan-Tahan
✔Isteri Mencapai Klimaks Sehingga 3 Kali
 

Kelebihan PL SuperGel:

✔Mudah dan pantas digunakan tak perlu buang masa lama-lama gunakanya.
✔Setiap kali penggunaan/ sapuan PL SuperGel, kesannya akan bertahan sehingga 24 jam .
✔Pengambilan sangat minima, boleh digunakan sehingga 90 kali untuk setiap botol PL SuperGel.
PL SuperGel Tiada campuran gambir Sarawak & kimia. 100% herba terpilih.
PL SuperGel Tidak menimbulkan rasa kebas, panas pada zakar dan isteri anda.
PL SuperGel Tiada bau, melekit atau berminyak. Isteri anda tak akan tahu jika anda tidak memaklumkannya.
✔Bersih, suci (boleh dibawa solat), selamat, mudah dan sangat efektif!
 
PL SuperGel disahkan bebas dari bahan aktif KIMIA melalui analisis makmal yang berprestij CEPP (Engineering Chemical Pilot Plant) UTM.
Pl supergel kkm

Apakah 2 sebab utama berlakunya pancutan pramatang?.

Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.
Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya.Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda. Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.
 

CARA GUNA PL SUPERGEL (Tiga Peraturan Cara Guna & Yang Mana Sesuai Dengan Anda)

cara guna pl super gel
Cara 1:
Ambil 3 sukatan sapu urat bawah dagu dan takok sehingga kering. Tunggu 2 jam lagi lama lagi baik sebelum melakukan persetubuhan, ini adalah kegunaan biasa yang boleh tahan lama sedikit daripada tidak guna langsung.
 
Cara 2 :
Ambil 3 sukatan sapu keseluruhan kepala zakar, urat bawah dagu, takok dan kepala sekali sehingga kering tunggu 2 jam lagi lama lagi baik. Ini dapat bertahan lebih lama lagi daripada kegunaan pertama.
 
Cara 3:
Ambil 3 sukatan sapu keseluruhan kepada zakar, biar kering (tunggu 2 jam) lepas itu ambil 2 sukatan sapu sekali lagi biar kering dan tunggu 1 jam setengah lagi lama lagi baik. Ini memang sukar untuk keluar mani, kalau basuh dengan sabun sekali pun memang sukar untuk keluar kerana kepala zakar anda sudah ada 2 lapisan Gel dan ianya boleh bertahan sehingga 2 hari.
 
PERHATIAN!!!
 
✔PL SUPERGEL tidak mempunyai sebarang kesan sampingan kecuali anda akan terasa berangin pada zakar anda, ini adalah perkara biasa kerana salah satu kandungannya ialah daun pudina untuk membantu penyerapan ubat ke dalam kulit.
✔Selepas anda sapu PL SuperGel dan menunggu selama 2 jam (lagi lama lagi baik), selama tempoh tersebut sekiranya anda ingin kencing anda boleh membasuh zakar tetapi hanya menggunakan air sahaja TANPA SABUN kerana sabun akan menghilangkan gel tersebut.
✔PL SUPERGEL ini juga mempunyai rasa pahit kerana ianya adalah berasaskan tumbuhan herba 100%. Oleh itu anda dinasihatkan supaya membasuh dahulu zakar dengan air biasa TANPA SABUN untuk menghilangkan rasa pahit itu.
 

SOALAN YANG BIASA DITANYA MENGENAI PL SUPER GEL

1. Siapakah golongan yang sesuai menggunakan PL Supergel ini?

Disyorkan hanya untuk lelaki/suami yang mempunyai zakar yang sihat/normal sahaja tetapi sering mengalami pancutan pramatang (PE) semasa mengadakan hubungan seks.
 

2. Bagaimanakah PL Supergel boleh dibandingkan dengan yang lain?

Ianya hanya menggunakan bahan 100% semulajadi, malah anda boleh mendapatkan kebaikan lain di mana herba-herba ini akan membantu menyihatkan bahagian sulit anda. PL SuperGel SAMA SEKALI TIDAK MENGGUNAKAN GAMBIR SARAWAK.
 

3. Adakah PL Supergel akan meninggalkan kesan berminyak?

Tidak, PL Supergel adalah berasaskan air dan ianya direka khas untuk menyerap segala nutrien ke dalam kulit anda serta-merta.
 

4. Adakah PL SuperGel Bahaya? Adakah PL Supergel selamat digunakan untuk oral seks?

Ianya hanya menggunakan bahan 100% semulajadi..Selamat digunakan.. Ya Selamat! PL Supergel adalah selamat untuk oral seks kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia atau bahan sampingan petrokimia, pewarna tiruan @ pewangi. Ini menjadikan PL Supergel sebagai produk paling selamat dan efektif di pasaran sekarang ini. Namun begitu, ianya mempunyai rasa pahit herba dan ianya hilang setelah dibasuh dengan air sahaja tanpa sabun.
 

5. Bagaimanakah PL Super Gel ianya berbeza dengan pil?

PL Supergel direka khusus untuk menembusi kulit zakar anda hingga ke dasarnya untuk memberikan kesan yang segera. 95% daripada bahan-bahannya akan meresap masuk ke kawasan tujuannya berbanding dengan pil yang hanya berfungsi 10-30%.
pl superspray plus

Pl Super Spray Plus

Pernahkah Anda Mengalamai Situasi Berikut??? TAK TAHAN LAMA
Mengalami Pancutan Pramatang,Tak Sampai 5 Minit?
Tak Dapat Rasai Nikmat Bersama Yang Maksima?
Rutin Seks Terganggu kertana Tak dapat bertahan lama?
Kena Perli Dengan Isteri Sebab Tak Mampu memuaskannya?
Rasa rendah diri atau bosan akibat masalah seks?
Rasa Tercabar Kelelakian Anda?
 
Satu cara mudah dan selamat untuk menghentikan Pancutan Pra-matang (premature ejaculation)Tanpa Pil, Tanpa sebarang alat yang menyakitkan,
Tanpa suntikan, Tanpa buku – Hanya Dengan Spray – 100% Asli – Tanpa ubatan. Hasil segera yang berkekalan selamanya!
Ubat tahan lama,PL SUPER SPRAY PLUS™ adalah herba traditional untuk lelaki bagi menghentikan pancutan pra-matang.
Herba ini dibuat daripada resepi istimewa yang dikumpulkan dari buku traditional Melayu lama.
Kemampuan setiap lelaki untuk BERTAHAN LAMA ketika bersama pasangan masing-masing berbeza mengikut faktor umur, kesihatan, keadaan fizikal serta juga keadaan psikologi atau emosi. Tidak dapat dinafikan kaum lelaki seboleh-bolehnya ingin bertahan selama mungkin ketika ketika mengadakan hubungan seks ataupun sekurang-kurangnya mampu bertahan sehingga pasangannya merasa puas atau orgasme terlebih dulu.
Keinginan untuk bertahan lama mungkin boleh dikaitkan dengan faktor keegoan (tidak macho) atau naluri kelelakian.
Di samping itu juga, ada di kalangan kaum lelaki menghadapi masalah EJAKULASI PRAMATANG (premature ejaculation).
 
Tahukah Anda Apa itu Pancutan Pramatang?? Jika tahu bagus…Jika tak? saya jelaskan…
 
Pancutan pramatang adalah pancutan yang terlalu awal, ia terjadi sebelum wanita atau pasangan anda klimaks. Ini bermakna, anda puas, tetapi pasangan anda tidak.
Sekiranya anda terpancut terlalu awal sebelum pasangan anda sampai kemuncak kepuasan. Maka anda gagal menjadi kekasih dambaan pasangan anda. Sekiranya ini selalu terjadi, maka pasangan anda tidak berpuashati dan mencari jalan alternatif untuk memuaskan dirinya.
Kebanyakan punca keretakan rumahtangga adalah disebabkan nafkah batin yang diberi secara tidak sempurna.100% HERBA BUATAN TEMPATANBAGAIMANA PL SUPER SPRAY PLUS™ BOLEH MENJADI BEGITU…..SUPER?
Beginilah caranya bagaimana PL SUPER SPRAY PLUS™ bertindak…PRESTASI YANG MEMBANGGAKAN DAN KEPUASAN … Serta – Merta!
 
Tiada lagi pancutan mengejut
Tiada lagi rasa malu
Tiada lagi kekecewaan
 
 
Tiada Kesan Sampingan. Selamat, Efektif, dan cukup mudah. Apabila anda berjaya “mengawal pancutan sepenuhnya”, Anda akan mampu mengawalnya seumur hidup.
website ini – Membongkar Rahsia ubat tahan lama, PL SUPERSPRAY PLUS™ adalah rumusan herba traditional yang boleh membantu untuk mengurangkan pancutan pramatang lelaki.
Rumusan herba ini dibuat dari resepi istimewa dari buku traditional lama Melayu.
Masalah PE ?Apakah 2 sebab utama berlakunya pancutan pramatang? Sensitivity Melampau pada kepala zakar anda yang menyebabkan mekanisma pancutan di dalam badan anda menghasilkan KEKEJANGAN.. Kekejangan ini menyebabkan keinginan melampau untuk pancutan. Pada ketika ini pancutan tidak dapat dihalang lagi.
Keinginannya terlalu melampau hinggakan tiada buku, video, teknik atau senaman yang boleh menghalangnya.Keberahian yang Terlalu Tinggi disebabkan oleh kelenjar seks yang terlalu aktif. Hormon mengawal ksemua bahagian seksual anda —Daripada keberahian hinggalah ke pancutan. Apabila anda merasa berahi, kelenjar seks dengan pantas akan mengepam hormon ke saluran darah anda.
Pancutan pramatang berlaku apabila tahap hormon seks anda menjadi terlalu tinggi. Hormon anda menjadi tidak seimbang dan anda TIDAK AKAN dapat mengawal pancutan anda.
Oleh itu apakah penyelesaiannya???
Kini anda mampu beraksi dalam tempoh yang panjang untuk merasai cengkaman pasangan anda apabila dia mencapai orgasm!
Persiapkan diri anda dan perangi masalah fizikal yang menyebabkan pancutan pramatang. Ianya adalah satu produk yang amat berkesan, ianya akan membolehkan anda memuaskan pasangan anda dengan permainan yang cukup lama!
Bahkan anda akhirnya akan berjaya membina KAWALAN SEPENUHNYA ke atas pancutan anda— dengan usaha anda sendiri — yang akan bertahan seumur hidup anda..
CARA GUNA PL SUPERSPRAY PLUS™
SPRAY SEDIKIT SAHAJA KE JARI DAN RATAKAN KE SELURUH KEPALA ZAKAR.TUNGGU 15-20 MINIT KEMUDIAN BOLEHLAH BERSETUBUH PADA BILA-BILA MASA.BIARKAN LAGI LAMA LAGI TERBAIKKKKKK
 

KELEBIHAN PL SUPERSPRAY PLUS

Setiap kali penggunaan/sapuan PL SUPERSPRAY PLUS,kesannya akan bertahan sehingga 24jam.
Pengambilan gel sangat minima, boleh digunakan sehingga 20 – 30 kali untuk setiap botol.
Tiada campuran Gambir & Dadah Tiruan
100% herba asli
Tidak menimbulkan Rasa KEBAS, Rasa PANAS pada Zakar & Isteri anda.
Tiada Bau, Melekit atau Berminyak
Isteri anda tidak akan tahu jika anda tidak memaklumkannya.
Bersih, Suci (boleh dibawa solat), Selamat, Mudah & Sangat Berkesan !
 
PERHATIAN !!!
PL SUPERSPRAY PLUS tidak mempunyai sebarang kesan sampingan kecuali anda akan terasa berangin pada zakar anda.
Ini adalah perkara biasa kerana salah satu kandungannya adalah daun pudina untuk membantu penyerapan herba ke dalam kulit.
Selepas anda sapu PL SUPERSPRAY PLUS & menunggu selama 1 jam (lebih lama lebih baik), selama tempoh tersebut sekiranya anda ingin kencing, anda boleh membasuh zakar tetapi hanya menggunakan air sahaja (tanpa sabun kerana sabun akan menghilangkan kesan PL SUPERSPRAY PLUS)
PL SUPERSPRAY PLUS ini juga mempunyai rasa pahit kerana ianya berasaskan tumbuhan herba 100%. Oleh itu disyorkan supaya membasuh dahulu zakar (JIKA NAK oral) dengan air biasa TANPA SABUN untuk menghilangkan rasa pahit itu.Jika tidak ORAL tak basuh pun takpa.
 

Trivia PL SUPERSPRAY PLUS

30% pelanggan kami adalah wanita
PL SUPERSPRAY PLUS telah berada di pasaran lebih 11 tahun
Produk Herba Melayu PL SUPERSPRAY PLUS ini telah berada di EROPAH(UK) 2005, Timur Tengah 2005, Brunei/Thailand/Singapura 2003
 

Dah tau kebaikan PL Supergel dan cara pakai PL Supergel now kita tengok Testimoni PL Supergel pilihan dia pula

pl super spray testimoni

pl super spray testimoni

Pl super spray plus testimoni

pl super spray plus testimoni

Pl super spray plus review

Pl super spray plus review

*Disclaimer: Individual Results may vary, and
testimonials are not claimed to represent typical results.
BERMINAT?
JOM ORDER
CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga PL Supergel / PL Super Gel Price

 

PL Supergel murah

Harga PL SuperSpray Plus / PL Superspray Price

PL Superspray murah

PL SuperGel Borong min 12: Whatsapp 01126271834 pl supergel stokis

CASH AND CARRY : PL SUPERGEL SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:PL Super Gel ,3 kotak,RM135, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Syerleena BT Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN. No tel 0112345678

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:30 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

5) CASH AND CARRY / BY HAND / COD

CASH AND CARRY / BY HAND : PL SUPERGEL SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Spanish Gold Fly Malaysia : Spanish Gold Fly Malaysia

Bazooka Pills Malaysia : Bazooka Pills

Pearl Plus Pacak Langit Original : Pacak Langit

Semenax Malaysia : Cara Tambah Air Mani

Titan gel : Titan gel malaysia

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.