Ubat Kuat Lelaki | Ubat Tahan Lama | Minyak Lintah | Vimax Malaysia

Menjual Pelbagai Produk Ubat Kuat Lelaki | Ubat Tahan Lama | Minyak Lintah | Vimax Malaysia dan Macam Macam Lagi

Maca Spray Testimoni | Maca Delay Spray | Maca Men Delay Spray Maca Spray Testimoni | Maca Delay Spray | Maca Men Delay Spray
4.5
Maca Spray Testimoni | Harga Maca Delay Spray | Maca Men Delay Spray | Spray Tahan Lama 2017 Bagi anda yang menghadapi masalah ejakulasi pramatang... Maca Spray Testimoni | Maca Delay Spray | Maca Men Delay Spray

Maca Spray

Maca Spray Testimoni | Harga Maca Delay Spray | Maca Men Delay Spray | Spray Tahan Lama 2017

Bagi anda yang menghadapi masalah ejakulasi pramatang atau tidak dapat tahan lama. Maca Spray adalah jawapannya.
 
MACA Spray adalah semburan pelambat ejakulasi untuk lelaki yang terunggul di dunia, diformulasi khusus untuk membantu melambatkan ejakulasi dan memperbaiki hubungan intim anda.
 
Selain membantu mengurangkan simptom ejakulasi pramatang atau terlampau cepat, digunakan secara meluas oleh pasangan yang menginginkan hubungan seks yang lebih panjang dan lama.
 
MACA Spray diluluskan oleh pihak berkuasa kesihatan terkemuka di seluruh dunia dan dilesenkan untuk dijual tanpa memerlukan preskripsi. Ianya tidak mengandungi toksik, tidak berbau dan mesra ozon, dan boleh digunakan dengan kondom getah berjenama.
 
MACA Spray dijual di Jepun dan di lebih 20 negara lain di seluruh dunia. Kajian klinikal terkawal dan ujian perubatan menunjukkan yang MACA Delay Spray bertindak pantas, dan selamat serta berkesan. Selama lebih dari 10 tahun, para lelaki dan wanita telah berjaya mempertingkatkan kehidupan seksual mereka dengan bantuan MACA Delay Spray , dan berterusan berbuat demikian.
 

KEISTIMEWAAN MACA SPRAY

✔Membuatkan anda lebih lama beraksi di ranjang.
✔Memuaskan pasangan anda dan pastinya anda juga.
✔Diformulakan dari bahan herba melayu yang diiktiraf turun temurun.
✔Membuat anda lebih yakin berada di ranjang.
✔Lebih disayangi pasangan dan nikmat kehidupan bahagia.
✔Murah dan mudah dibawa kemana sahaja.
✔Senang digunakan, bukan pil tapi hanya spray.
Maca Delay Spray
 

KANDUNGAN MACA MEN DELAY SPRAY

Air :
✔Air merupakan elemen yang penting untuk menyihatkan kulit. Air berperanan memelihara kelembapan serta menyerikan kulit.
Benzalkonium Bromide
✔Ramuan ini bertindak sebagai bahan pengawet bagi memelihara produk ini daripada kerosakan akibat serangan kulat mahupun bakteria.
Butylene Glycol
✔Butylene Glycol berfungsi sebagai bahan pelarut di dalam produk ini bagi menyatukan ramuan di dalam sesuatu produk sekaligus menggalakkan fungsi setiap ramuan lain.
Glycerin
✔Glycerin merupakan sebatian polyol yang bersifat antikulat serta berupaya mengekalkan kelembapan kulit selain membantu mempercepatkan proses penyembuhan luka pada kulit, mengurangkan kesan lebam dan memperbaiki sel kulit.
Cengkih (Clove)
✔Cengkih yang bersifat antiseptik ini ternyata kaya dengan kalsium yang berkesan mencegah osteoporosis dan mengecutkan otot, serta magnesium yang berperanan mengurangkan kekejangan dan keletihan otot, membasmi bakteria, membekalkan tenaga fizikal dan seksual serta mengandungi Eugenol yang bersifat anti-kulat dan berupaya mengatasi masalah penyakit kulit.
 Maca Men Delay Spray

CARA GUNA MACA SPRAY

1) Sembur 3 kali atau lebih (jangan melebihi 8 kali) pada kepala dan batang zakar.
2) Cuci Zakar anda selepas mengadakan seks
 

JANGAN GUNA JIKA MACA DELAY SPRAY

1) Pasangan Anda Mengandung
2) Terdapat Luka Pada Zakar

Dah tau kebaikan maca spray dan cara guna maca delay spray now kita tengok Testimoni maca delay spray pilihan dia pula

Testimoni Maca Spray

Testimoni Maca Spray

 

En Zali – Selayang
Mula pakai macam sejuk tapi lepas tu mendayung laju je. Lambat pancutnya. Setengah jam jugak saya dapat mengayak bini saya. Selalu 5-10 minit dah pancut. Terima kasih tolong suggest maca spray ni.

Maca Spray Testimoni

Maca Spray Testimoni

 

 
Shahril – Shah Alam
Saya memang biasa beli dari dalam web ni. Saya takut nak makan ubat kuat segala macam ni sebab takut terkena yang tiruan. Mau sakit urat dan sendi nanti. So beri saya Maca dan ternyata saya suka dengan hasilnya. Isteri saya pun puji bila saya boleh buat macam-macam style tanpa pancut awal. Maca Spray memang terbaik!
 

Maca Spray Review

Maca Spray Review

 

 
Ravindra – Old Klang Road
Dulu selalu susah nak keras batang saya. Tak pernah cuba mana-mana produk ubat kuat. Tapi satu hari saya nampak iklan di Wechat. Dan dia beri saya cuba maca spray. Tak sangka saya punya istri banyak suka.. sebab saya ada power, main pun ada lama. Terima kasih banyak-banyak.

SOALAN YANG BIASA DITANYA MACA SPRAY

1. Siapakah golongan yang sesuai menggunakan maca spray ini?

Disyorkan hanya untuk lelaki/suami yang mempunyai zakar yang sihat/normal sahaja tetapi sering mengalami pancutan pramatang (PE) semasa mengadakan hubungan seks.
 

2. Adakah maca spray selamat digunakan untuk oral seks?

Ya! maca spray adalah selamat untuk oral seks kerana ia tidak mengandungi sebarang bahan kimia atau bahan sampingan petrokimia, pewarna tiruan @ pewangi. Ini menjadikan maca spray sebagai produk paling selamat dan efektif di pasaran sekarang ini. Namun begitu, ianya mempunyai rasa pahit herba dan ianya hilang setelah dibasuh dengan air sahaja tanpa sabun.
 

3. Bagaimanakah ianya berbeza dengan pil?

maca spray direka khusus untuk menembusi kulit zakar anda hingga ke dasarnya untuk memberikan kesan yang segera. 95% daripada bahan-bahannya akan meresap masuk ke kawasan tujuannya berbanding dengan pil yang hanya berfungsi 10-30%.
 

4. Bagaimanakah maca spray ianya boleh dibandingkan dengan yang lain?

Ianya hanya menggunakan bahan 100% semulajadi, malah anda boleh mendapatkan kebaikan lain di mana herba-herba ini akan membantu menyihatkan bahagian sulit anda.
 

5. Adakah ianya akan meninggalkan kesan berminyak?

Tidak, maca spray adalah berasaskan air dan ianya direka khas untuk menyerap segala nutrien ke dalam kulit anda serta-merta.
 

6 Hasilnya KEPUASAN dan KONTROL!

Kesan dari penyerapan Transdermal ini bermakna prestasi yang lebih lama dan memuaskan TANPA sebarang kesan kerana ianya TIDAK SAMA SEKALI menganggu saraf anda cuma ianya akan mengurang sesitiviti pada hujung kepala zakar anda sahaja.
Apa yang anda perlu lakukan untuk mengalami kesan terhebat maca spray ini ialah hanya dengan menyapukan maca spray pada zakar anda dan ianya akan membuatkan anda mengalami persetubuhan yang terhebat anda serta merta.
 

7. Kesan Sampingan Maca Spray

Maca Spray bukanlah produk yang diambil secara makan sebaliknya hanya dengan sapuan 2-8 semburan pada zakar akan memberi kekuatan maksimum
CARA ORDER

1)Langkah 1: Harga Maca Spray / Maca Delay Spray Price

1 X Maca Spray
RM 90.00 (sm) | RM 95.00 (sm)
2 X Maca Spray
RM 170.00 (sm) | RM 175.00 (sm)
3 X Maca Spray
RM 210.00 (sm) | RM 210.00 (sm)
Free Poslaju Semenanjung, Sabah dan Sarawak!!

CASH AND CARRY : MACA SPRAY SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

2) Langkah 2: Butiran Pembayaran

Lakukan pembayaran ke salah satu akaun dibawah menggunakan kaedah Fund Transfer/Online atau ATM Transfer atau Cash Deposit:

Akaun CIMB :
No Akaun:7615183006
Nama: Umar Faris
Atau Akaun Maybank :
No Akaun: 512017512680
Nama: Umar Faris
No TEL:01126271834

Email – kedaidewasa24@gmail.com

3) Detail Bayaran dan Alamat Untuk Penghantaran Produk

WHATSAPP DETAIL BAYARAN KE +601126271834 @ Mobile Boleh Direct ke http://www.wasap.my/601126271834

Nama Penerima,Nama Produk, Kuantiti Produk, No tel Serta Alamat Untuk Penghantaran Produk

Nama:
Alamat:
No Telefon:
Order:
Kuantiti:
Jumlah Bayaran:
Baki:(jika ada)
Sila sertakan bukti Resit/Screenshot bagi yang online transfer/Bank in/ Deposit Tunai

Mobile Boleh terus hantar detail ke http://www.wasap.my/601126271834

ATAU SMS DETAIL BAYARAN KE 01126271834

Contoh:Maca Men Delay Spray,3 kotak,RM210, CIMB, 20/04/2016, 1.10 PAGI, Sham B Ahmad Tajuddin  , LOT 978A, BATANG MERBAU, 17500 TANAH MERAH KELANTAN.

4) Detail No Tracking Poslaju

Selepas pengesahan pembayaran ..produk akan dipos menggunakan poslaju untuk semenanjung, Sabah, dan Sarawak. No Tracking Poslaju akan dihantar Ke No telepon Anda

Nota: Jangan bimbang,anda berurusan dengan orang yang menjalankan perniagaan internet sepenuh masa dan profesional, 100% di jamin barang akan SELAMAT sampai ke tempat anda dan KERAHSIAN Bungkusan Adalah Dijamin

Jangkamasa Poslaju

Kami hanya menggunakan perkhidmatan Poslaju sahaja dalam menguruskan penghantaran. Jangkamasa terima Produk adalah seperti berikut:

Semenanjung Malaysia: 1-2 hari bekerja

Sabah dan Sarawak: 2-4 hari bekerja

Jika pihak kami menerima dan dapat mengesahkan pembayaran sebelum 3:00 Petang dari Isnin – Jumaat, pesanan dijamin akan dipos hari yang sama dan mungkin akan sampai ke destinasi pada keesokan harinya (bergantung pada destinasi penghantaran), atau bagi sesetengah kawasan mungkin mengambil masa 2 hingga selewat-lewatnya 5 hari bekerja, tetapi berkemungkinan sedikit kelewatan akan berlaku bagi sesetengah kawasan pedalaman.

Jika makluman pembayaran dibuat selepas waktu yang ternyata di atas, kutipan pesanan akan ditunda pada hari bekerja yang berikutnya.

Sabtu (Sabtu pertama, Ahad, Cuti umum – CUTI, tiada penghantaran akan dibuat)

5) CASH AND CARRY / BY HAND / COD

CASH AND CARRY / BY HAND : MACA SPRAY SHAH ALAM KOTA KEMUNING WHATSAPP 01126271834

tempah sekarang

PRODUK LAIN

Spanish Gold Fly Malaysia : Spanish Gold Fly

Bazooka Pills Malaysia : Bazooka Pills Malaysia

Pearl Plus Pacak Langit Original : Pacak Langit

Stud 100 malaysia review : Stud 100 malaysia

Energy power man capsule : Epm capsule

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published.